Wij staan tot uw dienst

We zijn sinds 1992 gevestigd in Torrevieja.

Ons team bestaande uit een tandarts, mondhygienste, tandtechnicus ,recepcionist en assistenten hebben allen slechts een doel voor ogen. En dat is de gezondheid van uw mond te waarborgen en eventueel te herstellen door middel van de hoogst denkbare zorg.

Wij gebruiken de beste materialen bij functieherstel, en letten vooral op materialen die geen reacties in de mond veroorzaken (biocompatibel) en dat ze gecertificeerd zijn.

Tandheelkunde als kunst

Wij werken zeer nauw met onze tandtechnici samen waardoor we ons werk met grote zorg kunnen maken. Met oog voor details restauren wij de mond van onze patienten, gebruikmakend van de nieuwste materialen.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheid in balans moet zijn, daarvoor is de mondhygiene zeer belangrijk als onderhoud. Een correcte stand van de tanden in de tandbogen een must voor optimale functionaliteit.En als deze basis in orde is dan werken we aan een mooie estetiek, die er natuurlijk uitziet. Dan is alles in balans, en dit evenwicht heeft zijn weerslag op ons algeheel welvinden.

Een glimlach doet ons en een ander stralen.