Schoonheid, goedheid en waarheid

…de drie fundamentele waarden die in de huidige tandheelkunde worden toegepast.

We zijn gevestigd in Torrevieja sinds 1992. We beoefenen alle vlakken van de tandheelkunde zoals periodontologie, orale chirurgie, tandprotethiek, orthodontie,etc. Maar de afgelopen 4 jaar hebben we ons gespecialiseerd op het vlak van de esthetische tandheelkunde. Er is een groeiende vraag naar mooi uitziende tanden in een gezonde mond.

Vandaag de dag is het niet nodig om lelijke tanden te hebben.

Waarin onderscheiden we ons van anderen?

1) Onze vriendelijke en begripvolle benadering
Nadat we uw persoonlijke wensen begrijpen en uw tandheelkundige gezondheid hebben onderzocht, ontwikkelen we samen een plan dat uw individuele behoefte en esthetische  wensen omvat. Het uitgangspunt van ieder behandelplan is om een optimale conditie van de mond te krijgen die als fundament dient voor de kosmestische tandheelkunde

2) Het opbouwen van een vertrouwensband en het creëren van comfort en gemak
Het is echt niet nodig om je angstig te voelen bij de tandarts. In Clinica Dental Internacional nemen we de tijd voor je en stellen we je op je gemak door de hele behandeling uit te leggen . We nemen je gevoelens serieus en daardoor bereiken we dat een patiënt zich meer ontspannen zal voelen tijdens de behandeling. Ons doel is om de afstand tussen tandarts en patiënt te verkleinen en een vertrouwensband tussen beiden op te bouwen.