Skjønnhet, kvalitet og sannhet

... tre fundamentale verdier innen dagens tannhelse.

Vi har holdt til i Torrevieja siden 1992, og har bred erfaring innen tannkjøttsydommer, kirurgi, proteser, tannbleking etc. De seneste 4 år har vi spesialisert oss innen implantater og estetisk tannhelse.

Men over de siste 4 årene har vi spesialisert oss i Estetisk tannlegevitenskap. Aldri har etterspørselen etter vakkre tenner i en sunn munn vært så stor.

Det blir stadig større etterspørsel etter pene tenner i en sunn munn.
I vårt århundre finnes det ingen grunn til å ha stygge eller dårlige tenner.

Tre hovednøkler

1. Nøyaktighet, forståelse og tilnærming

Etter å ha satt oss grundig inn i dine ønsker, diagnostiserer vi nøye din tannhelsesituasjon. Deretter utvikler vi en plan som innholder dine individuelle restaurative behov og kosmetiske ønsker. Gjennom denne behandlingsplanen har vi som mål å gjøre din munnhelse sunn og balansert, som et fundament for den kosmetiske behandlingen. For å oppnå vellykket resultat, må man først forsikre seg om at de underliggende elementer er stabile.


2. Etablere tillit

Som tannleger kommer vi meget nært innpå deg. Vi vil gjøre alt for at du skal føle deg trygg hos oss. Vårt mål er at åpne den "hellige dør" mellom lege og pasient, slik at vi får gjensidig tillit.


3. Skape et komfortabelt miljø

Mange føler engstelse for å gå til tannlegen. På Clínica Dental Internacional hjelper vi deg med å bli avslappet og komfortabel. Vi gir deg den tiden du trenger, og vil til enhver tid fortelle deg hva som skal skje og hvordan. Vi vil ta deg som pasient på alvor.