Vi tar vare på smilet ditt

Vi ser etter deg

En kvalifisert team til disposisjon...

Tratamientos de salud

Helse behandling

Tratamientos estéticos

kosmetisk tannbehandling

Tratamientos impantilogia

implantater

Higiene y control

Hygiene og kontroll

Odontología holística

helhetlig tannbehandling

Odontología general

Generell tannbehandling

Siden 1992 er vi service Torrevieja og området

Mange mennesker og familier som har gått gjennom vår klinikk, og har gjenvunnet dramatisk oral helse, oppnå en bedre livskvalitet.

Mer
Fornøyde kunder
Om
Behandlinger
Mer
Jaar in de praktijk
Om
impantes

Den nye generasjonen munnhelse

Takk for at du vurderer å bruke Clínica Dental Internacional Pedro Amor Koole til å ta vare på din tannhelse. Det er en viktig, personlig avgjørelse å velge tannlege. Ulike tannleger utfører sitt arbeide på forskjellig måte. Det er viktig å velge en tannlege som får deg til å føle deg trygg og komfortabel.
Jeg håper at du ut i fra hva du finner her av informasjon om vår ekspertise, samt via erfaring fra vår klinikk, vil se at vår standard tilfredstiller dine forventninger innen terapeutisk og kosmetisk oralbehandling.

I Clínica Dental Internacional Pedro Amor Koole ser vi helhetlig på munnhelsen. Det er viktig for oss å bruke den nye teknologien til å opprettholde den naturlige likevekten. For å få et godt resultat må man se på alle aspekter. Munnhelsen påvirker også resten av kroppen, derfor er det så viktig med en sunn og balansert munn.
I mitt arbeide får jeg brukt mine ferdigheter og erfaringer innen et felt som interesserer meg meget. Det motiverer meg å få lov til og bruke den nye teknologien til å vedlikeholde og forbedre din oralhelse. Jeg setter enormt stor pris på mitt arbeide – og håper du vil gjøre det samme.
Vennlig Dr. Pedro Amor Koole,
Direktør i Clínica Dental Internacional Pedro Amor Koole