1.  Bleken

Wanneer uw tanden verkleurd zijn door wat voor reden dan ook is bleken een goede oplossing. Er bestaan diverse methoden om dit te doen.
Wij gebruiken een lichtbundel LED die in het blauwe spectrum zit. Hiermee wordt in één zitting uw tanden blijfend vele tonen lichter en helderder. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met allerlei vekleuringen door tabak, koffie, thee en rode wijn. Maar ook voor diegene met aangeboren tandkleurafwijkingen.

Onmiddellijk resultaat

Door de zeer geconcentreerde lichtbundel wordt in één zitting van 40 minuten (2 maal 20 minuten) al direkt resultaat geboekt.

Blijfend resultaat

Het resultaat is ongeveer enkele jaren blijfend, echter dit is zeer afhankelijk van uw gewoontes zoals tabak, koffie, thee en rode wijn gebruik.

terug
 

2.  Veneers of porceleinen schildjes

Zijn uw tanden verkleurd of vertonen ze fisuren of barsten? Dan zijn veneers oftewel porceleinen schildjes de oplossing. Een betrouwbare oplossing waarbij de kleur, vorm of stand van de tand naar wens gemaakt wordt.
Clínica Dental Internacional Pedro Amor Koole helpt u de juiste keuze te maken. De schildjes hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn niet van echte tanden te onderscheiden.

Tijdsduur

U kunt uw lach blijvend veranderen in slechts 2 zittingen van een half uur per schildje.

Resultaat

De schildjes kunnen jaren meegaan zonder verkleuring. Het is echter wel belangrijk een onberispelijke mondhygiëne te hebben. Ook is het belangrijk nagelbijten te voorkomen of andere gewoontes waar de fronttanden oneigenlijk gebruikt worden.

terug
 

3.  Invisalign®

Invisalign® maakt gebruik van een gecomputeriseerde simulatie van de tandstand van uw tanden vóór en na de behandeling.

Waarom Invisalign®?

Invisalign® helpt u die mooie glimlach te verkrijgen die u altijd al had willen hebben.

Het is onzichtbaar: Niemand kan zien dat u een orthobehandeling ondergaat (geen brackets).

Het is uitneembaar: U kunt het orthodontisch plaatje altijd uit de mond halen (handig bij eten, bij een belangrijke afspraak of voor de mondhygiëne en flossen).

Het is comfortabel: U bezeerd uw lippen en wangen niet, zoals bij brackets.

Tijdsduur

Is zeer sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij kleine defecten duurt het ongeveer 6 maanden. Bij grotere correcties is het afhankelijk van het probleem.

Deze methode is alleen toepasbaar bij volwassenen. Zie voor meer informatie: www.Invisalign.com

terug
 

4.  Volledige porceleinen kronen

Van alle huidige materialen in de tandheelkunde zijn de volledige porceleinen kronen het meest estetishe, sterkste en volledig biocompatibel.
Kortom keuze nummer één. Het licht wordt hierbij net als natuurlijke tanden weerkaatst en u ziet niet meer die donkere randjes rond het tandvlees.

Er zit geen metaal in verwerkt dus vindt er ook geen chemische reactie met het mondmedium plaats. Voorts zijn ze zeer sterk, kleurvast en niet aan slijtage onderhevig. Wij gebruiken in Clinica Dental Internacional de nieuwste generatie volledige porceleinen kronen, zoals Empress van Ivoclar en Procera van Nobelbiocare.

Tijdsduur

Afhankelijk van uw situatie zijn er 2 à 3 zittingen van een half uur per kroon nodig.

terug
 

5.  Estetishe reshaping van uw fronttanden

Hierbij slijpen wij lichte afwijkingen van de tanden weg om de ideale lachlijn te benaderen. Dat kan bijvoorbeeld het inkorten van een te lange fronttand zijn of de karteltjes van een tand weer glad maken.
Vaak wordt dit reshapen in combinatie met bleken gedaan voor een stralende lach.

terug