1.  Bleking av tenner

Når tennene dine blir missfarget og mørke, er løsningen bleking! Vi bruker et blått lys som kalles LED som gjør tennene lysere og klarere enn før, bare etter en behandling. Denne metoden er best egnet for personer som har missfargete tenner p.g.a sigaretter, kaffe, te eller rødvin. Men også for de som er født med missfargete tenner.

Umiddelbart resultat

Det blå lyset, LED, lover deg umiddelbart resultat etter bare en behandling ( 2 ganger 20 minutter ).

Et resultat som varer

Resultatet kan vare i noen år, men alt kommer ann på hvilke vaner en hver enkelt har til produkter som sigaretter, kaffe, te og rødvin etc.

Gå tilbake
 

2.  Skallfasetter

Er tennene dine missfargete, eller har du sprekker i dem? Da er porselen skallfasetter noe for deg. Dette er en løsning hvor vi kan gjenopprette din naturlige farge og form, og plasseringen av tannen vil bli akkurat slik du ønsker.
Clínica Dental Internacional Pedro Amor Koole hjelper deg med å ta riktig valg. Porselen skallfasetter ser helt naturlige ut og utskilles ikke fra dine egene tenner.

Behandlingstid

Du kan forandre smilet ditt pà bare to sesjoner hos tannlegen med en halv time pr. skallfasett.

Resultat

Skallfasettene beholder sin farge opp til flere år. Men uansett er det viktig å holde munnhygienen på høyeste nivå, og at du slutter å bite negler eller annen dårlig uvane hvor du utsetter fortennene dine for slitasje.

Gå tilbake
 

3.  Invisalign®

Invisalign® bruker en data til å se posisjonen av tennene dine både før og etter behandling, og det skjer før du engang har begynt behandlingen.

Hvorfor Invisalign®?

Invisalign® gir deg det vakre smilet som du alltid har ønsket deg.

Det er usynlig: Ingen kan se at du har på deg alignerne.

Den kan tas av: Du kan ta av reguleringen når det passer deg (noe som passer bra når du skal spise, har et viktig møte, eller skal bruke tanntråd og pusse tennene).

Det er konfertabelt: Du skader ikke leppene eller innsiden av kinnene med denne metoden som med vanlig regulering.

Porselens-kroner

Dette kommer an på din personlige situasjon. Om du ikke har for store problemer som skal rettes på, kan det ta ca en 6 mnds tid. Har du større problemer som må rettes på så vil dette ta lengre tid.

Denne metoden brukes bare til voksne. For mer informasjon, gå gjerne inn på følgende web-adresse: www.Invisalign.com

Gå tilbake
 

4.  Porselens kroner

Av all materiale som nå finnes innenfor tannlegeyrket, så er porselen det som er best estetisk, sterkest og som blir tatt best imot av kroppen.
Kort sagt: det er det beste du kan få!!!
Lyset reflekterer akkurat som på naturlige tenner. Derfor, kan du ikke lengre se de mørke ringene langs tannkjøttet. Porselens kroner inneholder ikke metall, så det er ingen kjemiske reaksjoner når dette blir plassert inn i munnen. Fremtidsmessig så er porselenskroner veldig sterke og vil derfor holde lenge. Fargen forblir som den er og forandres ikke.

Hos Clínica Dental Internacional bruker vi den nyeste fremgangsmetoden av porselens kroner, slike som Empress fra Ivovlar og Procera fra NobelBiocare.

Behandlingstid

Du trenger bare å komme 2 – 3 ganger til oss. Beregnet tid er ca en halv time per tann.

Gå tilbake
 

5.  Estetisk omforming av fortennene dine

Vi polerer små ugjevnheter bort fra tennene for å kunne få riktig smil-linje.

Gå tilbake